Innerdance

Innerdance is een krachtige en diepgaande transformatieve ervaring die mensen in staat stelt om diep in zichzelf te duiken en hun innerlijke wereld te verkennen. Het is ontstaan ​​uit de visie van Pi Villaraza, een Filipijnse healer en visionair, als een vorm van spontane meditatie die de innerlijke dans van de ziel omarmt. Met behulp van muziek, verstilde beweging en energetische verschuivingen brengt Innerdance ons in contact met onze innerlijke wijsheid, genezing en transformatie.

Het proces van Innerdance

Innerdance is een eenvoudig maar diep proces dat begint met het creëren van een veilige en ondersteunende ruimte. De deelnemers liggen meestal op matrassen op de grond, terwijl muziek en zachte aanrakingen de ervaring begeleiden. Er wordt geen specifieke beweging vereist; het lichaam wordt uitgenodigd om vrij te bewegen, te schudden, te trillen, te dansen of zelfs stil te blijven.

Binnen deze staat van ontvankelijkheid krijgen we de ruimte om diep in onze innerlijke wereld te duiken. Oude patronen, beperkingen, emotionele bagage en vastgehouden trauma’s kunnen naar de oppervlakte komen en worden gezuiverd. Dit wordt mogelijk gemaakt door de energetische verschuivingen die plaatsvinden tijdens het proces, waardoor een helende en transformerende ruimte ontstaat.

Inner dance kundalini activatie

 

Kundalini activatie

Innerdance is een intrigerend proces dat tot intense spirituele groei kan leiden en het bewustzijn kan transformeren. Bij Innerdance wordt gebruik gemaakt aanraking, muziek (soundscapes) en verschillende geluidsfrequenties om jouw kundalini te activeren. Soundscapeszijn meerdere lagen van muziek en geluiden over elkaar. Hiermee triggeren we onze hersengolven. Dit hoeft niet altijd een mooie, muzikale playlist te zijn. Verder maak ik tijdens de sessie gebruik van muziekinstrumenten, lichaam en stem.

Kundalini is een Sanskriet-term die verwijst naar de slapende spirituele energie die in elk individu aanwezig is, meestal voorgesteld als een opgerolde slang. Wanneer deze energie wordt geactiveerd, stijgt het op vanuit de basis van de wervelkolom en brengt het een diepgaande verandering in bewustzijn teweeg, evenals een diepere verbinding met het goddelijke.

Deze activatie kan op verschillende manieren tot uiting komen en varieert van persoon tot persoon. Enkele veelvoorkomende ervaringen zijn een verhoogde gevoeligheid, een toename van energiestromen, emotionele bevrijding, spontane bewegingen, visioenen, verbeterde intuïtie en een diep gevoel van vreugde en eenheid.

Mogelijke voordelen van kundalini activatie

Kundalini activatie wordt geassocieerd met tal van potentiële voordelen voor spirituele groei en persoonlijke ontwikkeling. Hier zijn enkele mogelijke voordelen:

Uitgebreider bewustzijn – Naarmate de levensenergie opstijgt, verbreedt het ons bewustzijn voorbij de beperkingen van het fysieke zelf, waardoor inzichten in diepgaande aspecten van het bestaan ontstaan.

Innerlijke genezing – Innerdance kan een diepgaand genezingsproces in gang zetten op alle niveaus – fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Het maakt het mogelijk om eerdere trauma’s los te laten en helpt bij het herstellen van balans en harmonie.

Doorbreken van patronen – Doordat je tijdens Innerdance diep bij jezelf naar binnen kan gaan kan je beperkende overtuigingen beter begrijpen en loslaten. Hierdoor kan je de lagen van geconditioneerdheid op mentaal, emotioneel en spiritueel niveau gaan wegpellen.

Bewustwording en Zelfontdekking – Het proces van Innerdance nodigt ons uit om dieper in onszelf te duiken en bewustzijn te vergroten over onze innerlijke patronen, verlangens en behoeften. Het biedt inzicht en helderheid over onszelf en onze levenspaden.

Verbinding met het Hogere Zelf en het Goddelijke – Kundalini activatie opent een poort naar een diepere verbinding met ons hogere zelf en de goddelijke energie. Het bevordert spirituele groei, verbondenheid en een dieper begrip van de kosmische dans van het leven.

 

Een uitnodiging tot Innerdance

Innerdance biedt een ruimte voor innerlijke verkenning, expressie en transformatie. Het nodigt ons uit om onszelf volledig te omarmen, met al onze unieke facetten en uitdrukkingen. Het is een herinnering aan de poëzie van ons bestaan, de diepte van onze emoties en de vreugde van innerlijke groei.

Het avontuur van Innerdance is een uitnodiging om jezelf te omhelzen, het leven in al zijn volheid te ervaren en je innerlijke wijsheid te ontdekken. Laat je meevoeren door de magie van je innerlijke dans, waarin de grenzen van tijd en ruimte verdwijnen en je de essentie van je ware zelf kunt ervaren.

Aankomende groepssessies en tickets vind je hier:

.

Gisteren voor het eerst een Innerdance Kundalini sessie meegemaakt. Ik ben nog aan het bijkomen maar vond het zo mooi/bijzonder. Het is niet te omschrijven waar je doorheen gaat en wat het met je doet (dat is ook voor iedereen verschillend) maar in een woord : wauw.

Mooie en veilige setting. Ik voelde me direct op mijn gemak. Voor mij de eerste keer deze sessie. Ik had wat fysieke uitdaging ( koud, moe en pijn in mijn rug) waardoor ik wat afgeleid was. Na de sessie voelde ik me rustig, alert en niet meer moe. Vanmorgen vroeg dat ik wakker werd, stroomde de energie volop door mijn lichaam. Ik kijk uit naar de volgende keer!

This was my second inner dance session with Dominique and it was extremely intense, much more so than the first time. It blew me away to be honest and after the session i was lost for words. Dominique created a beautiful and peaceful setting, gave clear and reassuring information and it was a lovely group of people. All in all a very special experience and still now, two days later, i can still feel the energy racing through my body.

~ Privé Innerdance sessie ~

In een privésessie gaat alle aandacht naar jou. Je kunt je veilig laten gaan en ik zal je begeleiden in jouw proces. In een knusse ruimte lig je op een yoga mat of bed en geef je je over aan wat er komen gaat. Samen doen wij een innerlijke dans waarin je kunt los laten wat jou niet meer dient. Je krijgt precies dat wat jij op het moment aankunt en nodig hebt. Een Privésessie duurt 1,5 uur.

De kosten voor een privé sessie zijn 139€

NB Het is ook mogelijk om de privé sessie op een eigen gekozen locatie te doen of om deze te combineren met cacao.

Over het algemeen zijn er 3-5 sessies nodig om de levensenergie door alle blokkades heen te laten gaan en blijvend te laten doorstromen.

Daarom zijn er ook trajecten van 3 en 5 sessies beschikbaar met korting:

  1. Traject van 3 sessies 359 €
  2. Traject van 5 sessies 555 €

Stuur voor een privé sessie een bericht naar dominique.van.west@gmail.com

 

Innerdance uitgelegd (in het Engels) door mijn mentor Serena Olsen